Svett & heit på Instagram 

 

Accidental selfie" -I don't think so

Jeg kjenner veldig ofte (hver eneste gang) at når jeg scroller meg nedover Instagram, så får jeg direkte lyst til å skyte meg selv midt i trynet av annenhvert bilde som skjærer selvtilliten i to fra skjermen. 
Hvorfor? Jo det er fordi jeg har lagt opp til det ganske hardt selv. Jeg følger en haug av pene mennesker jeg ikke kjenner, og heller aldri kommer til å møte. Jeg følger de ikke for å få pågangsmot til tredemølla, eller til å spise litt sunnere, neida. Jeg følger de egentlig rett og slett for at man har godt av at selvtilliten får seg en smell i ny og ned (Skakke bli høy på pæra her,si!).  Men også fordi det er litt deilig å sitte å kjenne litt på hatet til folk som er penere enn en selv! 
Ikke lat som du ikke gjør det, alle gjør det. 
(Kanskje ikke, hva vet vel jeg. Jeg er bare en simpel gutt i det jeg med godsiden til kan kalle en mannskropp)
MEN:
Det gikk opp et lys for meg her om dagen. Jeg sier her om dagen, selv om det var igår. `Her om dagen`for meg er alt fra 10 år siden til igår).
Jeg tok et bilde og delte det på Instagram. Når jeg sier jeg tok et bilde, så høres det ut som det sikkert var fort gjort. Det var det ikke, og det er det heller aldri. Jeg brukte godt og vel et par timer. Sikkert 60 bilder fra alle bauger å kanter i leiligheten min, med mitt respektive tryne presset opp i hvert eneste vindu for best belysning. 
Jeg liker å tro at jeg er god underholdning for naboer, men sannheten er at de tenker nok "Stakkars gutt med det vi med godsiden til kan kalle en mannskropp. Han har det nok ikke greit." 

Men jeg har det ganske greit.

Etter jeg fikk et jeg kunne leve med (jeg så potensiale i heftig redigering) så slo jeg meg ned på datan. 
Sendte bilde over fra mobilen, og satte i gang. 
 Etter en stund med redigering,retusjering å gudene vet hva, så sendte jeg det tilbake igjen på mobilen. 
SÅ var det å finne et filter på Instagram, hashtagge faenskapet og trykke `del` og håpe på det beste.

 Det var da det slo meg, etter all den jobben.
Det var absolutt ikke sånn jeg så ut den dagen. (Det var vel igrunn ikke noen overraskelse, jeg var ganske klar over hva som foregikk) Nå var jo det også en del av poenget, å se passe fresh ut, men sannheten er at igår, så så jeg ut som reine helvete.
Nå er ikke jeg en av de som ser freshe ut hele tiden, men sier jeg ser jævelig ut, men egentlig ikke gjør det for å fiske komplimenter. Jeg så faen ikke ut. 

Hvis du syntes det ble mye banning plutselig, så er det for å understreke poenget mitt.

Etter en uke på hytta, hvor jeg stort sett har levd på påskegodt og ikke har bevegd meg mer enn nødvendig, så kan du jo si det sånn at det så ut som jeg akkurat hadde kommet i puberten, Ikke bare kommet i puberteten, men gått på trynet først inn i puberteten. 
zit zit & mutant zit.

Jeg hadde så store poser under øynene, at hadde de spurt meg i butikken om jeg trengte bærepose, hadde jeg takket høflig nei, og sagt jeg hadde med selv. 

I tillegg så det ut som jeg hadde løpt et maraton. Så rødflammete som en pyromanbrann og og blank som et vindstille tjern i skogen. 
Jeg kunne høre porene mine skrike etter luft, noe som er rart de ikke fikk, for de var så store at jeg kunne se underhudsfettet mitt. 

Derfor har jeg dette å si:
Når jeg kan se SÅ jævelig ut, men samtidig få til et ganske allright bilde tross alt (tross alt hardcore redigering tenker jeg vi sier), da er jeg ikke alene. Da er det mange andre der ute som ser like jævelig ut, og som tar bildeprosessen hakket videre enn bare å legge på et filter. 

Så da må jeg nesten si: Why not?!

Jeg er så luta lei av det maset om at vi alle er vakre og unike.
Jeg sier ikke at alle ikke er vakre *host host* på sin egen måte, det er bare det maset jeg er så lei av. 

Noen legger ut bilder som Gud skapte de (noen ganger med en vinkel nedenfra og opp på kamera, men det skal vi ikke snakke om nå) og andre fikser å ordner litt her og der. Jeg tenker det er helt greit! På Instagram kan du leve det livet du ønsker å leve, men hverken har råd eller utseende til*. Men det må da værra lov å leke seg litt! *Her er et vakkert bilde av livet jeg ønsker å leve,men aldri kan. Siden jeg er mann og ikke kan bruke tamponger.

                     
Husk, vi er alle like stygge på innsiden! 
                                                                          (Og periodevis på utsiden)
 #instagram #selfie #redigering #edit #foto #fotografi #løgn #vanity #filter #mobil #stygg #inbilsk #kviser #fethud #pastell Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Madcow

Madcow

26, Tønsberg

Jeg liker fotografi, og har aldri kommet over en kaffekopp jeg ikke har likt. www.instagram.com/cottondisability

Kategorier

Arkiv

hits